USLUGE:


•    furniranje ploca medijapana i iverice po standardima i narudzbi
•    secenje i spajanje furnira po standardima i narudzbi
•    izrada vratnih krila po standardnim dimenzijama I po narudzbi
•    usluge lepljenja visokokvalitetnim lepkom za furnir nemacke tehnologije


Usluge koje pruza Kompanija Alpofurniri d.o.o., odnosi se na furniranje ploca medijapana i iverice, krojenje, secenje, sivanje i lepljenje furnira po narudzbi kupca, te izradu vratnih krila.

Prosle, 2009.godine je hala opremljena s masinama za furniranje ploca, sta je otvorilo novu mogucnost rasta i razvoja proizvodnje, a samim tim i prisustvo novog proizvoda na nasem trzistu, koji jos  svrsishodnije zadovoljava potrebe nasih kupaca. Postizu se znacajni ciljevi u poslovnomi trzisnom  odnosu, a to je pojava furnirane ploce kao poluproizvoda u gradevinskoj i drvnoj industriji.

Krojenje i spajanje furnira po dimenzijama i potrebama kupca, radi se po narudzbi. Za navedene usluge koriste se tri masine najnovije tehnologije za spajanje koncem i jedna masina za topli spoj, kao i savremene makaze s preciznim istovremenim paralelnim rezom 2 noza najnovije tehnologije.

Kako bismo se prilagodili novim potrebama i izazovima trzista, opremili smo proizvodni pogon najmodernijim masinama renomiranog nemackog proizvodaca.

U skoroj buducnosti ocekujemo jos intenzivniji interes za nase proizvode i usluge, koje su konkurentne kako sa cenom i kvalitetom proizvoda, tako i sa cenama i kvalitetom usluga.